TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tart-Tech Kft. - innovatív állattartás-technológiai rendszerek a baromfi- és sertéstartás területén ...

... az Ön elképzelése szerint!

Referenciáink ... a teljesség igénye nélkül

 2x40 férőhelyes fiaztató terem és 1x50 + 1X40 férőhelyes kiscsoportos kocaszállás kialakítása meglévő épületekben. 

Az emelt rácspadozatú fiaztató rekeszek alól mechanikusan húzzák le a képződőtt trágyát a rekeszek alatt keresztben végigfutó, vízzel feltöltött trágyacsatornába, amelyet rendszeres időközökben ürítenek. A megfelelő mikroklímát a perforált mennyezeti paneleken keresztül és a beépített kürtőventilátor által indukált folyamatos és lassú  friss levegő beáramlás biztosítja. A friss levegő temperálását a malacfészkek fölé lógatott infralámpák végzik el. A mikroklíma optimalizálását a beépített mikroklíma-szabályozó egységek látják el.

A kocaszálláson kialakított kiscsoportos (5 férőhelyes) karámok meleg aszfalt padozattal, polimerbeton etetővályúkkal és egyedi etetőférőhelyekkel lettek felszerelve a vemhes kocák stresszmentes tartása érdekében. A 2 db tartástér elkülönitett szellőzési rendszerrel rendelkezik, amelyek magukban foglalják a megfelelő db-számú légbeejtő ablakot, a kürtőventilátort és a berendezések automatikus működését szolgáló mikroklíma-szabályozó berendezéseket.

Egyfázisú pulykanevelő felsőpályás etetőrendszer

 

 

 

 

 

 

 

 

12 ólas, cca. 100.000 férőhelyes egyfázisú pulykanevelő telep felszerelése 48 mm-es sodronyköteles, korongos behordó rendszerrel, függesztett horganyzott, kis- és nagytányéros etetőkkel, itatókkal.

Feljavított tojóketrec rendszer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7680 férőhelyes feljavított ketreces árutojástermelő tojótyúk tartás-technológia 3 sorban, 4 emelet magasságban egy 45x9 m alapterületű, újonnan létesített könnyűszerkezetes épületben. A technológia teljesen automatizált tojásgyűjtést (a ketrectől az előtérben elhelyezett leszedőasztalig), takarmányozást, itatást, szellőzést, klimatizálást és trágyakezelést (a ketreceksoroktól a trágyaszarvasig) tartalmaz.

Az épület teljes tartás-technológiai rekonstrukcióját társaságunk végezte, amely magában foglalta a 100 mm-es spirálos behordó rendszert, az automata tojóketrec rendszert, a silót, a silómérleget, az önitató berendezéseket, a vízhajtásos automata gyógyszeradagoló berendezést, az automata trágya kereszt kihordót és ferde felhordót, a tójóketrecbe integrált automatikus trágyaszárító berendezést, az alagút szellőzési rendszert légbeejtőkkel, motoros alagút zsalukkal és integrált hűtőpanelekkel és a berendezések működtetéséhez szükséges technológiai szerelési és villamos alapszerelési munkálatokat.

FaccoC3Maxhun.pdf

Nagyfalkás (500 db/falka), mélyalmos sertés hízlalda hosszában ketté osztva a 2 db 500-as falkának, az épület mindkét oldalán féltetős kifutókkal, süllyesztett, mélyalmos pihenőtérrel és kifutóval, kiemelt etetőtérrel és hígtrágyás, beton taposóráccsal fedett itatótérrel. Az etető- és itatótér közé Osborne leválogató mérleg beépítésével, amely a PC-s alkalmazáson keresztül a napi testtömeggyarapodás folyamatos monitorozásán felül az állomány vágás előtti leválogatását is emberi munkaerő-ráfordítás nélkül, a megadott súlyhatárok között db-ra pontosan elvégzi. 

Az épület teljes tartás-technológiai rekonstrukcióját társaságunk végezte, amely magában foglalta a kétvonalas 60 mm-es láncos, korongos behordó rendszert, a válaszfalba építhető önetetőket, a silókat, a silómérlegeket, a csészés önitató berendezéseket, az elektromos automata gyógyszeradagoló berendezést keverőtartállyal együtt, a beton rácspadozatot, a műanyag válaszfal rendszert és a berendezések működtetéséhez szükséges technológiai szerelési és villamos alapszerelési munkálatokat.